top of page

Kuidas saada endale tihedaid ja ilusaid kulme?


Paksud kulmud on ilumaailmas moes ja kehtib reegel - mida rohkem, seda uhkem. Peente ja kitkutud kulmude aeg on möödas. Kahjuks aga mitte kõik inimesed pole sündinud ilusate paksude kulmudega. Sellest hoolimata on just neile inimestele hea uudis: kõikidel on võimalik olla moodne ja ajaga kaasas käia. Me õpetame järgnevas artiklis nippe, mis soodustavad kulmukarvade kasvu. 1. Riitsinusõli Riitsinusõli kasutati koduse ravivahendina nohu ja kõhukinnisuse vastu. Selle õli mitte just kõige parema maitsega traumeeriti ilmselt mitmeid sugupõlvi. Ent riitsinusõli võib ka imesid teha. Näiteks on ta lausa imettegeva toimega kulmudele, tagades kulmude loomuliku kasvu. Kanna selleks riitsinusõli otse kulmudele vatitiku abil. Tee seda õhtuti enne magama heitmist ja juba paari päeva möödudes on tulemused näha. Riitsinusõli muudab kulmud tihedamaks ja tumedamaks. 2. Kookosõli Kookosõli muudab juukseid tihedamaks ja omab positiivset mõju ka kulmudele kantuna. Ta sisaldab palju proteiine ja E-vitamiini ning rauda. Kanna kookosõli kulmudele ja masseeri, lase mõjude kogu öö. Hommikul loputa nägu. Korda protseduuri iga päev kahe kuu jooksul parimate tulemuste saamiseks. 3. Oliiviõli Oliiviõli leidub igas köögis ent seda õli võib ka kasutada

muuks otstarbeks, kui söögi tegemiseks. Oliiviõli sisaldab E-vitamiini, mis aitab kulmukasvule kaasa. Kanna paar tilka oliiviõli kulmudele enne magama heitmist. Masseeri, lase mõjuda kogu öö. Hommikul loputa leige veega. Sa võid samuti segada pool tl oliiviõli paari tilga meega ja kanda saadud segu oma kulmudele. Hõõru õrnalt, lase mõjuda ja loputa poole tunni möödudes. 4. Sibulamahl Sibulamahl soodustab karvanääpsu kasvu ja väävlikomponendid, mida ta sisaldab, soodustavad kollageeni tootmist (mis on oluline karvanääpsude kasvuks ja follikuulide tugevdamiseks). Koori väike sibul ja lõika pooleks. Pressi mõlemad pooleks mahlaks, hõõru saadud mahl kulmudele viie minuti jooksul. Lase kuivada paar minutit ja loputa leige veega. Korda protseduuri mitme nädala jooksul. 5. Munakollane Munakollased sisaldavad keratiini, mis soodustab karvanääpsude kasvu. Võta ühe muna kollane ja sega see kreemjaks massiks. Vatitiku abil kanna see kulmudele. Lase mõjuda 15 - 20 minutit ja loputa külma veega. Korda protseduuri üks kuni kaks korda nädalas kuni soovitud tulemuste saamiseni. 6. Lambaläätse seemned Lambaläätse seemned sisaldavad proteiine, nikotiinhapet ja letsitiini, mis soodustavad karvanääpsude kasvu. Lisaks sellele stimuleerivad seemned ka folliikuleid. Pane 1 sl lambaläätse seemneid kaussi ja lisa vett niipalju, et seemned kaetud oleksid. Lase seista viis tundi kuni seemned pehmeks muutuvad. Seejärel purusta seemned ja sega massiks. Lisa paar tilka mandli- ja kookosõli ning sega. Kanna segu kulmudele enne magama heitmist ja lase mõjuda kogu öö. Hommikul loputa sooja veega. Korda protseduuri kaks kuni kolm korda nädalas kahe kuu jooksul. 7. Aaloe Vera Aaloe Vera sisaldab ensüüme, mis toidavad karvanääpse ja kiirendavad kulmukarvade tihedamaks muutmist.

Võta ühe aaloe lehest geel noa abil. Segu pool sl geeli mõne tilga mee ja kookosõliga. Kanna segu kulmudele. Poole tunni möödudes loputa veega. Korda protseduuri iga nädal kuni soovitud tulemuste saamiseni. 8. Sidrun Sidrun sisaldab sidrunhapet, C- ja B- vitamiini, ning teisi kasulikke toitaineid, mis soodustavad karvanääpsude kasvu. Lõika sidrun viiludeks. Hõõru sidruniviilu kulmudele mõne minuti jooksul. 15 - 20 minuti pärast loputa leige veega. Sa võid ka lõidata sidruni tükkideks ja panna tassi, kuhu lisad 25 ml kookosõli. Lase seista kaks nädalat. Peale seda kanna segu kulmudele enne magamaheitmist ja loputa hommikul leige veega. Väldi vähemalt kaks tundi peale segu kandmist päikese käes olemist, sest sidrunimahl muudab kulmud heledamaks päikesekiirtega. 9. Piim Piim sisaldab proteiine ja teisi kulmukarvade kasvu kiirendavaid toitaineid. Vala piim kaussi. Vatitiku abil kanna piim kulmudele. Lase kuivada ja loputa seejärel veega. Korda protseduuri iga päev mitme nädala jooksul kuni soovitud tulemuse saamiseni. 10. Tervislik toitumine Kulmukarvade kasvu saab ka soodustada läbi toitumise. Tervislik toitumine on äärmiselt oluline ja hea organismile. Kui sa järgid allolevaid nõuandeid, siis kiireneb karvade kasv (kaasa arvatud kulmude). Kindlusta, et sa sööd piisavalt A-vitamiini sisaldavaid toiduaineid nagu paprika, magus kartul ja porgand. C-vitamiini sisaldavad toiduained nagu sidrun, paprika, brokoli, papaia ja apelsin soodustavad karvanääpsude kasvu. Söö piisavalt E-vitamiini sisaldavaid aineid, nagu mandlid, basiilik, spinat ja oliivid. Proteiine sisaldavad toiduained nagu juust, tofu, oad, lääted ja jogurt peavad samuti olema osa sinu toidulauast. Oomega 3 sisaldavad toiduained soodustavad karvanääpsude kasvu (avokaado, pähklid, oliiviõli, lõhe). Rikkalikult rauda sisaldavad toiduained nagu kala, k¨juur- ja köögiviljad ja lahja liha peavad samuti olema osa sinu toidust. 11. Veel nippe Lisaks tervislikule toidule ja kõikidele ülalnimetatud nõuannetele võid sa veel midagi ilusate kulmude jaoks teha. Masseeri karvanääpse iga päev mõne minuti jooksul tehes ringjaid ja aeglasi liigutusi. Aeg-ajalt koori kulmude ümbrust. Ära kitku liiga palju kulme, sest võib-olla väikesed kulmukarvad ei kasva enam kunagi tagasi. Ära värvi liiga palju kulme, sest see võib takistada kulmukarvade kasvu. Stress ei ole hea karvanääpsude kasvule.

Erilised Postitused/
Featured Posts
Viimased Postitused/
Recent Posts
Arhiiv/Archive
Otsi taggide järgi/
Search By Tags
Järgi mind/Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page