top of page

ENNE JA PÄRAST: Iseenda kaotanud naise totaalne muutumine ilma kirurgilise abita

Pärnus asuv Südalinna ilusalong korraldas ühe naise jaoks elumuutva projekti. Nimelt oli tegemist eksperimendiga, mille käigus muutsime ühe väsinud ja õnnetu inimese jälle selleks kelleks ta on loodud- naiseks.

Ivi on 58-aastane naine, kelle elus on olnud rohkem keerdkäike kui mönel suguvõsal kokku. Hiljuti vöitis ta lahingu kevadel diagnoositud vähiga, mis vottis kogu tema energia ja elujöu. Seetöttu kaotas ta töö, sotsiaalsuse ja üleüldsegi puudus igasugune huvi koduseinte vahelt lahkumiseks.

See kaunis naine sai Südalinna ilusalongis tema näokujuga sobiva juukselöikuse ja värvi (Veronika Saks), ripsmepikendused (Moonika Must), hoolitsetud küüned (Kristine Mängel), poolpüsikulmud (Anu Sommer, www.kaunidkulmud.ee) ja kauni meigi (meigikuntsnik Genely Paabut). Mentoriks oli algusest löpuni andekas Laili Allmaa.


Suurim muutumine toimus tegelikult Ivi suus. Varem oli seal hambaid vaid 5 ja tänu Pärnu Hambastuudio, Bravo Catering ning teistele suure südamega inimestele on nüüdseks sellel naisel imeilus naeratus, mille varjamine oleks patt!


Minu rolliks oli valida Ivile riided. Tegin seda endale köige mugavamas ja tuttavamas võtmes- nimelt kogu tema uus garderoob pärineb taaskasutus poodidest. Alustades nahast saabastega ja löpetades Montoni kevadise mantli, Ganti teksade ja ehetega. Kogu 13-osaline riiete valik läks maksma kokku 42€. Seega saak oli suur ja rõivad imeilusad! Pidulikud klieidid saime valida Port Arturis asuvast Clivia poest, kes ömbleb riideid siin samas- Pärnu-Jaagupis!

Esimene kokkusaamine Iviga.

Ivi muutumine, enne ja pärast!

Ivi muutus oli nii suur, et kui varem vajas ta käimiseks rulaatorit, siis nüüd on ta selg sirge ning pea püsti. Ka astma on läinud paremaks ning Ivi on täis eluröömu ja ootab juba öhinal, mida elul talle veel pakkuda on. Esimene suur soov on leida töö, et saada tagasi oma kindlustunne ja sõltumatus.

Löpetuseks ütleksin, et meie tiim oli super! Töeliselt värskendav oli olla sellises meeskonnas, kus köik nägid vaeva ühise eesmärgi nimel. See lugu ei ole kindlasti veel löppenud, sest Ivi jaoks oli see muutus vaid uue elu algus. Suured muutused tema elus on alles ees!

Aitäh!

Fotod: Varje Härm/ Brette Saar

Erilised Postitused/
Featured Posts
Viimased Postitused/
Recent Posts
Arhiiv/Archive
Otsi taggide järgi/
Search By Tags
Järgi mind/Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page